Sampledag

Sampledag in het kort

Tijdens een sampledag krijgt u de mogelijkheid om uw geheel eigen pasvorm te ontwikkelen van het door u gekozen product tot dat u hier 100% tevreden over bent. Vaak wordt deze pasvorm afgeleid van een al bestaand product, dus is het handig als u een aantal artikelen meeneemt waarvan u de pasvorm al redelijk mooi vindt. Samen met onze patroontekenaar brengen we dan in kaart welke aanpassingen er nog nodig zijn in de pasvorm en hoe we deze gaan verwerken. Nu kan hij een patroon tekenen van de juiste pasvorm, deze tekening wordt dan op de door u uitgekozen stof gelegd en uitgesneden. Nu zijn de patroondelen klaar om in elkaar genaaid te worden! 

Vervolgens kunt u de in elkaar genaaide sample(s) doorpassen om te kijken of alles naar wens is of dat er hier en daar nog het een en ander aangepast moet worden. Is hij in één keer perfect? Mooi! Zo niet; passen wij het patroon aan en zetten de nieuwe versie in elkaar totdat wij de perfecte pasvorm hebben bereikt!

Aan het eind van de dag gaat u dan naar huis met uw gepersonaliseerde samples waarvan u het hele proces heeft kunnen volgen, van het patroon tekenen tot en met het doorpassen. Hoe leuk is dat?!

Praktische informatie

We beginnen de sampledag het liefst rond 09.00 uur of zo vroeg mogelijk zodat we ruim de tijd hebben om de gewenste samples te maken. In principe zijn we tot 17:00 tot uw beschikking. Mocht u meerdere producten willen sampelen kunnen we ook meerdere dagen inplannen. Binnen 1 werkdag kunnen we vaak tot 3 producten maken (b.v. hoodie, t-shirt en sweater). 

Meer bewerkelijke producten zoals broeken en blouses duren vaak langer. 

Sampledagen zijn erg gewild en daarom reserveren wij vaak een maand van te voren een dag voor u. Heeft u een sampledag gepland maar kunt u deze toch niet bijwonen? Meld u zich dan 24 uur van te voren af via e-mail of telefonisch, dan kan iemand anders misschien nog op uw plekje komen! Meld u zich niet af, dan moeten wij helaas het eerste  uur in rekening brengen. 

Kosten

Een sampledag kost 50 euro excl. btw per uur. Hierbij zit het volgende inbegrepen; benodigde stoffen en garens, snijden, naaien, en strijken.

De patroonkosten en maatserie worden later berekend mocht u de items in productie willen nemen. Aan het eind van de sampledag wordt het aantal uren berekend en kan u het bedrag gelijk bij ons  pinnen.